Hendelsbetingelser

Betaling
Som kunde accepterer du, at gennemførelsen af et køb på Provsvaret.dk webside indebærer et betalingsansvar. 
Ordrer kan betales på følgende måder:

 • Mobilepay

 • Betalingskort
  Vi accepterer flg. kort:
  VISA
  Mastercard

  Provsvaret.dk anvender en betalings-gateway fra Klarna og Quickpay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af Nets og andre kortudstedere og kortindløsere. Alle kortdata sendes krypteret, så dine oplysninger er sikrede. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varelinjer. Hvis du betaler med betalingskort, trækkes beløbet først på din konto, når varen er afsendt. Det trukne beløb vil fremgå af din konto.
 • Faktura / Fakturabetaling
  Foregår igennem vores partner Klarna. Når du vælger fakturabetaling vil du blive bedt om, at oplyse din folkeregister-adresse samt dit CPR-nummer. Ved indtastning af dit CPR-nummer giver du samtykke til, at Provsvaret kan videregive dette til Klarna med henblik på kreditvurdering. På få sekunder får du besked om, hvorvidt Klarna kan tilbyde fakturabetaling for den aktuelle ordre. Ved fakturabetaling modtager du fakturaen fra Klarna indenfor få dage efter, at vi har afsendt varerne til dig. 
  Følg betalingsanvisningerne på den faktura du modtager.
 • Delbetaling/afdrag
  Delbetaling/afdragsbetaling foregår igennem vores partner, Klarna. Når du vælger delbetaling/afdragsbetaling, vil du blive bedt om at oplyse dit CPR-nummer, årsindkomst og/eller din folkeregister-adresse. På få sekunder får du besked om, hvorvidt Klarna kan tilbyde delbetaling/afdragsbetaling for den aktuelle ordre. Inden for få dage modtager du betalingsaftalen fra Klarna i overensstemmelse med den ordning, som du har valgt for betaling. Følg anvisningerne i betalingsaftalen.

Ved forsinket betaling påløber der morarente i henhold til rentelovens bestemmelser samt et rykkergebyr på kr. 100,- pr. rykker.
Klarna udsender dog maksimalt tre rykkerskrivelser, før kravet tages til retlig inkasso.

29 kr bliver tillagt i porto- eller ekspeditionsafgift på din bestilling.

Aldersgrænse
Er du under 18 år, kræves der forudgående, skriftlig tilladelse fra forældre eller værge.

Fortrydelsesret og returnering
Hvis du har modtaget en vare fra os, er du ifølge gældende lovgivning berettiget til at fortryde dit køb uden særlig grund inden 14 dage fra du har modtaget varen.

Denne fortrydelsesret gælder dog ikke for forseglede varer, der af sundhedsbeskyttelsesmæssige eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt, jf. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2.

Fortrydelsesfristen begynder at løbe fra den dag du modtager varen.

Vil du som kunde benytte dig af fortrydelse og returnering af din første pakke, skal du indenfor fortrydelsesfristen meddele os dette via brev, email, telefon.

Ved returnering skal varerne sendes tilbage til os, så vidt muligt i ubrudt og uskadt tilstand. For nogle varer gælder fortrydelsesretten ikke, hvis forseglingen er blevet brudt, jf. ovenfor. Returnering skal ske senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Du skal selv afholde portoomkostningerne til returnering, der kan foretages med normal post.

Ved returnering er du som kunde ansvarlig for eventuelle skader, som opstår ved din håndtering af varerne eller
under returneringen. Du er erstatningsansvarlig, hvis du håndterer varerne på en måde, der overstiger besigtigelse og enkelt afprøvning af varen, og som forringer varens salgspris.

Reklamation
Hvis du har modtaget en defekt eller forkert vare, beder vi dig omgående kontakte vores kundeservice. Beskriv fejlen så udførligt som muligt. Hvis vi ikke kan løse problemet får du naturligvis en ny. Reklamationen skal ske i overensstemmelse med vores retningslinjer.

Returbetaling
Når vi har modtaget og kontrolleret den returnerede vare efterbetaler vi hurtigst muligt hele købesummen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst. Tilbagebetalingen sker senest 14 dage efter modtagelse. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Bemærk venligst at porto med normal post ikke kan fradrages.

Adresseændring
Adresseændring skal meddelelse vores kundeservice.

Priser
Vores priser er incl. Moms og afgifter i danske kroner. Prisændringer meldes ud på vores hjemmeside www.provsvaret.dk

Ikke afhentede pakker
Forsendelsen ligger på posthuset i 14 dage. Derfor skal du være opmærksom på, at hvis du fortryder et køb og ønsker at returnere varen, skal du først afhente pakken og derefter returnere den som beskrevet overfor. Hvis varen ikke afhentes, og du ikke reagerer på vores efterfølgende henvendelse, forbeholder vi os retten til at debitere omkostninger for returfragt og ekspeditionsomkostninger. Omkostningerne udgør typisk 150 kr.

Kundeservice
Vores kundeservice har stor erfaring med vores produkter, og kan derfor svare på spørgsmål omkring dem, hvordan de virker for dig i lige din situation.

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Mail: kundeservice@provsvaret.dk
Hjemmeside og webshop: www.provsvaret.dk

Postadress: Provsvaret, Box 970, 5110 Borås, Sverige